OBS! Sidan är under ombearbetning

Nässjö

0380-49 09 70

Solna

08-128 415 00

Om Pentec Nordic AB

Vi har i olika företagskonstallationer arbetat med vattentätning och betongrehabilitering sedan år 2000.

Vi står för god kvalitet och miljövänliga lösningar

Specialister på vattentätning av betong.

Pen-Tec Koncernen bildades den 15 december 2011 , och består idag av moderbolaget Pentec Nordic AB samt dotterbolagen NBT Sanering AB och Con-innovation AB.

I Sverige har vi två kontor varav huvudkontoret i Nässjö samt ett Stockholmskontor i Älvsjö. Koncernen levererar produkter och tjänster inom vattentätning av betong och är nordisk generalagent för Penetron.

Vi har etablerat ett nätverk av återförsäljare som säljer våra produkter och licensierade entreprenörer som utför arbeten med våra produkter och mycket gott resultat. Vi levererar god kvalitet, miljövänliga lösningar i nära samarbete med våra kunder.

Veniam nostrud exerci tation ullamco aliruis

Solustate velit esse cillum dolore funiat nullaser

Deserunt mollit anim laborum omnis natus snar

Masni dolores ratione nesciunt nerue ruisrua

Vi värnar om miljön

”Våra barn ärver inte vår jord, vi lånar den av våra barnbarn”.

Efter det citatet jobbar vi på Pen-Tec Nordic. Miljöarbetet är viktigt för oss, vilket gör att vi eftersträvar att erbjuda miljövänliga och giftfria produkter. Våra produkter är miljöcertifierade enligt bland annat BASTA, Sunda Hus, Byggvarubedömningen, Svanen, Ecolabel med flera. Penetron har många olika miljöcertifieringar runt om i världen och kan användas till BREEAM och LEED byggen.

Se gärna nedan vilka godkännanden som vi har.